2017-12-29
今日同女朋友行過附近,見到賣d平時無食開嘅小食就入左尼首先,講左食乜先我哋點咗份beef quesadilla同埋chicken taco,第二round就試埋個pork friesbeef quesadilla: - 即煮嘅牛肉 香口 一食就食得出正過平時食啲煎牛肉- 個quesadilla 有好足料嘅芝士 啖啖拉到啲芝士絲出嚟- 48蚊有4舊quesadilla真係好抵食 如果一個人食實飽肚chicken taco:- 相比牛肉 雞肉真俾差咗啲 食上嚟有少少乾 勝在夠味- taco本身好足菜 唔止生菜 仲有黃紅椒 青瓜 好有新鮮嘅感覺pork fries:- 薯條本身似m記嗰種,而且量好足,一兜薯條佢一係一兜 唔似m記唔止料- 三種醬 (芥末 蕃茄 沙律) 齊曬,仲好多 睇圖就知,不過個人我就嫌太多醬,如果一開始無撈好就。。。- 豬肉本身佢叫韓式烤豬,我個人未試過韓式烤豬係乜味,不過食上尼有少少咸,但係整體我哋覺得都係好過雞純粹講肉類比較,我覺得牛>豬>雞如果話不足嘅地方就可能係味道普遍較重,如果平時食開淡口野就未必中意食btw如果單睇價錢可能覺得貴不過份量同味道真
首先,講左食乜先
beef quesadilla:
- 即煮嘅牛肉 香口 一食就食得出正過平時食啲煎牛肉
chicken taco:
- 相比牛肉 雞肉真俾差咗啲 食上嚟有少少乾 勝在夠味
pork fries:
純粹講肉類比較,我覺得牛>豬>雞
btw如果單睇價錢可能覺得貴
不過份量同味道真係對得住個價錢