2022-05-19 173 views
🌶十二味 - 香港仔店🌶今日落雨突然間又有d 凍左得19度,就睇中左呢間辣野,我本身唔係好食得辣嘅。但見到辣野都想食又凍凍地就入左去啦。。。人,有時就係甘犯賤。有時經過見到好多人等位嘅如果大家係星期五黎,就要預鬆d 時間,早上少少到今日就唔算多人,可能因為落雨啦🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️呢度真係有d 驚喜,因為好低食我地三個人都唔使$200就可以落樓所以真係好抵食我地好似叫送食飯甘啦一人叫一個餐個餐有包一個飯同埋一盒維他檸檬茶(飯可以選擇多飯)❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨🌶川式口水雞 🌶口水雞好正, 呢個係嫩雞 唔鞋同埋呢次好好彩 有雞腗 同 雞胸呢個口水雞好正川式口水雞下面配有青瓜,對於我黎講好正, 因為我超中意食青瓜 同埋 係2種口感 🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨🌶乾煸四季豆🌶唔知宜家係咪四季豆逢時呢?今次D 四季豆好甜 好嫰唔錯唔錯🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨🌶 武隆尖椒雞🌶因為我唔係好食辣嘅緣故啦 我叫左小辣上菜嘅時候俾我嘅感覺好似好辣但原來唔係好辣 辣度係可接受 最好ge係 食呢d 唔使戀骨 哈哈~~同埋係 入面有蓮藕粒 好爽口 好夾,有機會大家都要試下。今次 我見到隔離台碟**腸都好吸引,我下次都要同老
🌶十二味 - 香港仔店🌶

今日落雨突然間又有d 凍左得
19度,就睇中左呢間辣野,
我本身唔係好食得辣嘅。但見到辣野都想食又
凍凍地就入左去啦。。。人,有時就係甘犯賤。
有時經過見到好多人等位嘅
如果大家係星期五黎,就要預鬆d 時間,早上少少到
今日就唔算多人,可能因為落雨啦
🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️
呢度真係有d 驚喜,因為好低食
我地三個人
都唔使$200就可以落樓
所以真係好抵食
我地好似叫送食飯甘啦
一人叫一個餐
個餐有包一個飯
同埋一盒維他檸檬茶
(飯可以選擇多飯)
❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨

🌶川式口水雞 🌶
口水雞好正, 呢個係嫩雞 唔鞋
同埋呢次好好彩 有雞腗 同 雞胸
呢個口水雞
好正
川式口水雞下面配有青瓜,
對於我黎講好正, 因為我超中意食青瓜 同埋 係2種口感

🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨

🌶乾煸四季豆🌶
唔知宜家係咪四季豆逢時呢?
今次D 四季豆好甜 好嫰

我叫左小辣
上菜嘅時候俾我嘅感覺好似
好辣
但原來唔係好辣 辣度係可接受
最好ge係 食呢d 唔使戀骨 哈哈~~
同埋係 入面有蓮藕粒 好爽口 好夾,有機會大家都要試下。
今次 我見到隔離台碟**腸都好吸引,我下次都要同老公再黎呢度食,因為我老公係唔爛不歡ge

🌨❄️🌨❄️🌨❄️🌨❄️💨❄️💨❄️

地址:香港仔南寧街11號香港仔中心4期地下7號舖