2012-01-18 3812 views
聽人地講cheese pizza好食過其他東涌既pizza,於是同朋友叫左個星期一至五個餐,我地叫左櫻之花,魚飯同炸雞!開頭諗住都要差唔多一個鐘先送到,點知差唔到8個字已經送到,雖然送黎個個係外籍人士,但佢都識講中文,而且態度好到爆!!諗住會唔夠食.點知開盒個陣發現無論係pizza定飯都好足料,個pizza我地叫左厚批,食落又唔係話太厚,岩岩好,唔會好似成口粉咁.....都幾好食!!個魚飯D魚應該係炸過先再淋汁,上面再舖滿芝士,好食到爆!!食既時候,仲好熱,好似岩岩整完咁!cheese pizza真係好食過其他,而且價錢又唔係太貴,兩個人食星期一至五太多,可以試下輕便套餐!!
2012-01-17
Waiting Time
40 Minutes (Delivery)