2024-05-03 41 views
朋友介紹我去觀塘工廠區覓食🥰🥰日月堂主打台式料理,當然唔少得各式各樣嘅牛肉麵啦,同埋台式飲品餐廳仲提供好多小食添呀,大家睇吓餐牌!每張枱嘅枱面仲有唔少調味粉,可以供大家自行調味😎我為咗滿足慾望,就叫咗牛三寶麵,貪佢有牛鍵肉、牛筋、牛肋條,因為我第一次食可以試晒三款唔同嘅牛呀嘛!😘😘我仲叫咗酥炸魷魚🦑,見到隔籬枱嗰碟好香好吸引,點忍得住呀!仲叫咗杯黑糖珍珠鮮奶😄😄牛三寶麵- 牛鍵肉、牛筋、牛肋條- 牛嘅份量唔少啊,每款牛都至少有兩件起,仲有紅蘿蔔同白蘿蔔添!湯底亦都好濃,但有少少梅味,有少少酸味幾特別幾好味,大家可以試吓!😄😄酥炸魷魚- 好正啊!份量好多!佢唔係平時喺茶樓食嘅炸魷魚🦑係真有台式風味係酥炸係有九層塔調味㗎 !🤣真係好好味!黑糖珍珠鮮奶- 我慣咗一日一杯珍珠奶茶🧋呢到有鮮奶㨂!黑糖味濃,珍珠有咬口,飲得更開心健康🥳日月堂 (觀塘)觀塘興業街14號永興工業大廈4樓C2室
朋友介紹我去觀塘工廠區覓食🥰🥰

每張枱嘅枱面仲有唔少調味粉,可以供大家自行調味😎

牛三寶麵
- 牛鍵肉、牛筋、牛肋條

酥炸魷魚

黑糖珍珠鮮奶

日月堂 (觀塘)
觀塘興業街14號永興工業大廈4樓C2室