2019-05-25
呢晚收工即興左個fd食飯,佢提議食啲特别啲冇咁常見嘅墨西哥菜之後佢同左我去佢公司附近既一間酒吧餐廳,而呢度就正正係食佢所提議既歐美菜式呢度會播放一啲好有節奏同動感既音樂,當晚仲撞正去人係樓上包場搞party,氣氛更加熱鬧唔係話太肚餓我地諗住要個頭盤既“派對拼盤”HKd$248+10%同兩件份量既“Tacos(grilled beef)”HKd$175+10%唔會好多……但原來佢地既份量係比我地預期中大好多先黎既係烤牛肉既TacosTacos可以揀軟或者脆,當晚我地就要左軟既包住混合左莎莎既足料烤牛肉咁一啖咬落去,滋味滋味Tacos隔離仲有半碟墨西哥炒飯添呀之後到場既“派對拼盤”既份量仲誇張!!!既有雞翼、串燒、炸辣椒、墨西哥薄餅同迷你漢堡都未夠,仲有一籃粟米脆片添呀自己就最中意佢地既嫩滑雞翼同內蔵半溶芝士既辣肉腸薄餅而朋友就大讚呢度既手撕豬肉迷你漢堡包不過呢排唔飲得酒既小妹呢晚就好乖咁飲肥仔水炸
先黎既係烤牛肉既Tacos
Tacos可以揀軟或者脆,當晚我地就要左軟既
包住混合左莎莎既足料烤牛肉咁一啖咬落去,滋味滋味
Tacos隔離仲有半碟墨西哥炒飯添呀
之後到場既“派對拼盤”既份量仲誇張!!!
自己就最中意佢地既嫩滑雞翼同內蔵半溶芝士既辣肉腸薄餅
而朋友就大讚呢度既手撕豬肉迷你漢堡包