2015-03-23 752 views
今日同友人係大棠玩完野外定向,真係身心疲累,一定要搵啲好野食醫下肚先元朗友人本身話食牛肉麵,不過好多人排隊,所以就轉左去呢間Cafe到試喇餐廳中午時都比較慳電,因為好暗坐低之後即選食物,都有好多選擇加$38可以轉餐,有餐湯/凱撒沙律,餐飲而餐飲可以揀Fruit Tea添我地有好多問題,女店員都好有耐性咁一一解答!最後我地叫左:薯條,水牛城雞翼,牛肉漢堡,三個意粉,一個意大利飯沙律蔬菜好新鮮,餐湯好濃好creamy雖然店內計埋我地只得兩枱客,但啲野食真係逐碟出,等得我地好苦呀……先黎兩款小食都俾我地一掃光了,本身雞翼得四隻而我地有五個人,店員好好咁肯俾多隻我地牛肉漢堡:份量都唔小喎,漢堡旁放左啲蔬菜蕃茄俾我地自己加入去。個漢堡大到唔可以一啖咬得哂,肉汁好juicy不過如果可以有埋啲醬汁嘅話會更好意粉:三款意粉都有試過,意粉煮得好好,好彈牙!三款入面最好食係海鮮紅汁個款,醬汁能夠滲入意粉到,帶點微酸非常好味!另外個兩款可能係自己選料同醬,所以相比起比較失色,不過都一樣好味嘅最後到意大利飯:佢唔似一般意大利飯咁creamy, 佢成個飯都mix with蟹肉碎,每一啖都有,好特別!Fruit
餐廳中午時都比較慳電,因為好暗
坐低之後即選食物,都有好多選擇
加$38可以轉餐,有餐湯/凱撒沙律,餐飲
而餐飲可以揀Fruit Tea添
我地有好多問題,女店員都好有耐性咁一一解答!
沙律蔬菜好新鮮,餐湯好濃好creamy

Fruit Tea有好多款選擇:Peach, Lemon, Apple等等,清新又唔太甜
多謝友人帶我黎呢到食一個咁滿足嘅午餐
2015-03-15
$200 (Lunch)