話咁快就到母親節啦,我要唔煮飯去慶祝最好搵間餐廳,仔仔玩得開心,我又食得開心要有母親節主題元素大人同小朋友仲可以免費玩埋著韓服look添我推介去觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳今期有👩父母親節限定及感謝父母美食之旅仔仔手拎住嘅係“送給媽媽的愛意便當”係粉紅色火腿造型的花卉🌸🌸🌸,完全滿足最鍾意收花嘅我,睇得又食得,仲有日式蛋捲同雞槌,底部仲有星型日式飯糰添!除了母親節,仲有父親節嘅“和爸爸享受啤酒造型飯糰” 火腿芝士🧀造型嘅啤酒🍺🍺🍺,相當搞笑。今期感謝父母美食之旅,我主力推薦大家食🍍“菠蘿豬肋肉拼牛肋條”,可以稱得上為天然鬆肉劑嘅菠蘿,令豬肋肉變得非常鬆軟又易咬我認為配上生菜、燒烤蒜蓉片和醬油,份外滋味好吃。我第一次看到咁長又咁完整嘅長牛舌🐮👅,精細嘅刀工,經過燒烤更容易食,牛味香濃,彈牙又好有口感。跟住我又點了“醬油白切肉生菜包”,好有鹵水味,完全滿足愛吃肉嘅我🙊。另外為了逗仔仔歡心,我哋就叫窩心摩天輪🎡,轉轉轉!轉到邊款就食邊款,熱辣辣!有紫菜包飯、番薯條、無骨炸雞、炸紫薯餅及雞蛋捲。🍬🍵🍹飲品方西有熱糰子奶蓋鮮奶特飲,好香甜又奶味香濃,而仔仔就飲凍🌹玫瑰奶凍特飲,消暑又解渴!
話咁快就到母親節啦,我要唔煮飯去慶祝
最好搵間餐廳,仔仔玩得開心,我又食得開心
要有母親節主題元素

大人同小朋友仲可以免費玩埋著韓服look添

我推介去觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳

今期有👩父母親節限定及感謝父母美食之旅
仔仔手拎住嘅係“送給媽媽的愛意便當”

送給媽媽的愛意便當

我認為配上生菜、燒烤蒜蓉片和醬油,份外滋味好吃。

送給媽媽的愛意便當