幾日前訂位,侍應說7點full house,唯有晏一點7點半~ 但當日所見唔覺多人喎,六成滿我們一行五人有卡位坐,由於有人不太肚餓,我們叫了有ribs那個四人餐加半邊pizza,都食唔晒。湯夠creamy~ 包包暖暖的,太大了,食完都飽飽啦~,送的salad 也挺fresh。個ribs d 醬真係tasty~ ribs 又juicy~ 意粉的香草味令到普通既蕃茄意粉有新意,菜卷就一般般。餐有送無限添飲的soft drink,汽水或lemon tea或lemonade,我們叫了四個lemonade,我說:叫咁多唔好飲未弊? 無想過waiter 哥哥倒左少少俾我地試~ 嘩~ 佢太好了!!!!由於帶cake要收50元切餅費,所以就在fat angelo order算了,有人生日送一個免費dessert !!! 佢好信我地,無check id card。或許訂位時有提到會好一點。還記得切蛋糕時每次都有尷尬情況,侍應總是十分唔識做地問在場所有人士:蛋糕上得未 !! 咁咩suprise都無晒啦!! 即使係ha記雪糕都係咁。 呢度無咁既情況,我叫佢先上~ 侍應送上生日歌~ 開心食了朱古力tirami

還記得切蛋糕時每次都有尷尬情況,侍應總是十分唔識做地問在場所有人士:蛋糕上得未 !! 咁咩suprise都無晒啦!! 即使係ha記雪糕都係咁。 呢度無咁既情況,我叫佢先上~ 侍應送上生日歌~ 開心食了朱古力tiramisu,開懷的笑笑就一晚~

埋單時發覺原來lemonade 每人要加$5,雖然唔係多,不過應該知會一聲,因為我地無拎住餐牌order架!!! 呢個要扣一點分。
$160 (Dinner)