2023-05-06 75 views
呢日我哋嚟左食lunch ☺️呢度除左有出名嘅Pizza 🍕仲有兒童餐提供🍱啱晒一家大細💯藍白地中海嘅裝潢,高雅嘅意大利風情格調,成個環境好舒適😌墻上都有好多豬型裝飾🪞門口有signature 黑豬擺設🐷睇下我哋今次食左咩😋🍽️🥗烤豬柳粒沙律沙律菜好fresh 🥬有水份😍唔會乾爭爭🤭仲有香烤豬柳粒係面頭🐷加埋甘筍🥕粟米🌽甜酸醬🫙酸酸甜甜勁開胃😋🍣脆芝麻吞拿魚底層係烘過嘅麥包🥖好香脆😆中間有芒果🥭青瓜🥒葱🌱超足料🤭面頭嘅芝麻吞拿魚好鮮甜🥰加埋芥末蛋黃醬🥚真係口感豐富🥪🍕脆巴馬火腿肉丸煙肉蕃茄醬薄餅(9吋)餐廳出名以石爐即叫即焗Pizza 🍕我哋緊係要試下喇😍Pizza 好大份😱滿滿嘅芝士鋪買晒🧀上枱仲係熱辣辣🔥巴馬火腿唔會焗到乾晒😝加連肉丸同蕃茄醬🥫呢個配搭好完美👍🏻餅邊香脆又煙靭👌啖啖都好幸福🥹🥩燒肉眼扒 羽衣甘藍 🥬黑松露肉汁食肉獸至愛啊🤭一上枱就聞到陣陣炭香🤤肉眼扒經過烤完🍖啲肉仲係好嫩滑😍人邊仲鎖住肉汁👍🏻原粒焗薯好軟身🥔點埋少少牛肉汁即刻提升香味😌配埋羽衣甘藍🥬完全唔會太漏☺️👧🏻🍟兒童餐 香脆雞柳配薯條 苹果汁🧃雞柳唔會過乾🍗小朋友食啱啱好☺️仲有小小脆😚薯條又熱又香🍟🍰Tirami

呢日我哋嚟左食lunch ☺️

沙律菜好fresh 🥬有水份😍唔會乾爭爭🤭
仲有香烤豬柳粒係面頭🐷加埋甘筍🥕粟米🌽甜酸醬🫙
酸酸甜甜勁開胃😋

🍣脆芝麻吞拿魚

🍕脆巴馬火腿肉丸煙肉蕃茄醬薄餅(9吋)
餐廳出名以石爐即叫即焗Pizza 🍕我哋緊係要試下喇😍

🍰Tiramisu
甜度適中🤤個cream 做到好軟好滑😬酒味好足夠👍🏻
好飽嘅情況之下都要清埋佢🤭

🍵KITKAT MATCHA
濃濃嘅抹茶香😙飲落去仲有少少KitKat 抹茶碎🌱加上原條抹茶KitKat 🍫甜而不膩嘅cream 🍦真係邪惡又滿足🤗

🍹PINK PIGGY
蕃石榴苹果汁🍎士多啤梨🍓底部仲有粒粒苹果肉🍏清新又好飲☺️估唔到呢3樣野加埋一齊咁夾💯

2023-05-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Lunch)
Celebration
Mother's Day