2008-05-12
11.05.2008今次你小弟第一次去"板長", "板前"就去過好多次, 因此佢哋宣傳都係話板長會正啲~~~因為老婆响九龍灣工作, 佢就話板長啲嘢好對辦, 仲話個味增湯好好味添, 搞到我成日都想去試下......本來訂咗食lunch buffet, 不過因為囝囝滿咗3歲, 食buffet計落要成9舊, 計落都幾鬼貴, 而且係lunch咋, 食其他嘢仲好, 所以改咗去淘大板長食!!可能未夠1點, 而且我住order枱, 所以好快有位, 之後用食buffet價錢嘅心態, 盡情咁叫, 叫到成枱都係, 仲俾老婆話~~~ 我最記個味增湯真係幾正, 仲有薄薄幾塊三文魚嘅下欄(魚皮同魚肉之間果層啡色嘅物體, 真係物盡其用!!), 雖然係咁, 不過幾好好味!! 果個位置係幾腥嘅, 不過又完全冇腥味, 一定落過唔少工夫!! 其他壽司都好對辦, 不過就冇我最喜歡嘅秋刀魚&赤貝, 不過有好肥美嘅响螺&天使蝦補數都好滿足!! 地方又舒適, 全家都食得好開心, 筆竟係節日裡可能食得舒適又唔係太貴, 非常滿意!!
11.05.2008

環境燈光令人食得舒適!!
$470 (Lunch)