雖則呢個餐唔可以話特別,都係香港常見冰室會有既野,但呢間就真係特別好食既。最鍾意係佢個凍咖啡,因為佢上面加左杯芽,跟住就真係好香陣味。朝早眼到到死個陣飲返杯,好味又醒神。跟住蛋可以簡炒蛋、煎雙蛋、太陽蛋、炒蛋,我自己就咩蛋都鍾意食既,但民華整得最好食就太陽蛋。不過都有個 bug 既,就係佢枱面得甜豉油,冇咸個種。唔知問個啲姐姐拿會唔會有,不過蛋就咁食係有啲寡。講起問姐姐,因為呢間野既早餐超級多人幫襯,(至從開左,大家樂都唔駛點排隊,隔離仲有一間食西式早餐既,都唔駛排就可以入到)咁所以你要搵到人落單啊做乜都唔容易,所以最好你落單個下就講哂你所需要啲乜啦~上菜速度超快~但好多人等所以你都係食完就即刻要走~要搭枱,唔好坐,好逼好窄,但佢好食,冇計,哈~跟住就嗌左個柞菜肉絲米(走肉絲),嗚好感動,通常你去個啲茶餐廳,都係唔會可以走肉絲,但呢間可以~所以就好好食(但最好食所有野之前就食左呢個先,因為索湯索得好快,會變脹。)個個多士都好好食!烘得夠脆,牛油好香~正~所以呢間就係,好食,但唔好坐又逼,你快快手食個早餐就走。如果你入唻行山,又唔想係入面坐,你唔悶熱既話,你可以外賣,去附近既棋枱食。(有

雖則呢個餐唔可以話特別,都係香港常見冰室會有既野,
但呢間就真係特別好食既。

最鍾意係佢個凍咖啡,因為佢上面加左杯芽,
跟住就真係好香陣味。朝早眼到到死個陣飲返杯,好味又醒神。

跟住蛋可以簡炒蛋、煎雙蛋、太陽蛋、炒蛋,
我自己就咩蛋都鍾意食既,但民華整得最好食就太陽蛋。
不過都有個 bug 既,就係佢枱面得甜豉油,冇咸個種。
唔知問個啲姐姐拿會唔會有,不過蛋就咁食係有啲寡。

講起問姐姐,因為呢間野既早餐超級多人幫襯,
咁所以你要搵到人落單啊做乜都唔容易,
所以最好你落單個下就講哂你所需要啲乜啦~
上菜速度超快~但好多人等所以你都係食完就即刻要走~
要搭枱,唔好坐,好逼好窄,但佢好食,冇計,哈~

跟住就嗌左個柞菜肉絲米(走肉絲),
嗚好感動,通常你去個啲茶餐廳,都係唔會可以走肉絲,
但呢間可以~所以就好好食
個個多士都好好食!烘得夠脆,牛油好香~正~

所以呢間就係,好食,但唔好坐又逼,你快快手食個早餐就走。
如果你入唻行山,又唔想係入面坐,你唔悶熱既話,你可以外賣,
去附近既棋枱食。(有蚊咖= =)
$44 (Breakfast)