2020-09-26 500 views
都幾多去A1買麵包,特別係黃大仙嗰間,因為MTR一出就係好方便🤟,今日去鑽石山分店想買個包做tea, 見有新野,芝士杏仁丹麥酥HKD15,酥係我至愛,所以一定要試下,疫情關係所有包都用透明膠袋入好,客人唔多,人手好夠,收銀有2個,2個女仔都好有禮貌好有笑容❤。因為唔係即買即食,tea time擺入焗爐焗返先食, 通常焗完成屋都會香噴噴,不過今次無🧐,所以有預感會唔好食,咬落去邊嘅酥位都算脆,主要係因為我焗返,甜甜地,不過一啲都唔香又無乜酥皮好多層嗰啲囗感,中間應該係芝士🧀同杏仁啦,但食落去都係甜,係無芝士味同杏仁味,質感一pat pat 咁,總之就唔好食。
芝士杏仁丹麥酥
2020-09-26
TakeAway
$15 (Tea)