2009-03-05 388 views
舊時一個6”索價$3x﹐12”要成$5x﹐價錢比較貴﹐但現在因經濟情況下推出了每日推介﹐6”只雖$19。與過往價錢相比﹐本人覺得這個先算合理價﹐以前不竟定價過高了。因覺得佢地用料新鮮﹐本人內不內都會來幫襯﹐然而跟店員都幾熟﹐有說有笑﹐不用多說佢地都知道我要什麼﹐不要什麼﹐那些材料要多點亦很樂意同冇問題。當晚叫了燒雞肉麥包配蛋黃醬。質素如以往新鮮﹐各種蔬菜味道很配合兼健康。因地方唔大而櫈又係一張張大重鐵櫈﹐所以座落會覺得有些逼。本人亦同意以下有些食評對佢地服務既批評﹐因如果你不懂英文又唔係熟客仔﹐佢地係會黑面同擺出一副不內煩的樣子。
舊時一個6”索價$3x﹐12”要成$5x﹐價錢比較貴

$19 (Dinner)