<Hong Kong🇭🇰• Anywhere>“Bring ME YOR!PICNIC ANYTIME “落雨都要野餐,眼闊肚窄,食到天黑都仲食緊😆要飲水果酒消濟唷🥳作為懶人嘅我通常都會買啲好食又可以打卡嘅野餐食物😝已經好幾次喺呢間韓國小店 @zanchee.hk 買外賣,因為外賣吸引,二來味道幾好!而且仲好飽肚!每次十五十六想食牛排骨😍抑或牛肉 最後我都係揀牛肉😚牛肉便當🍱$75佢嘅醬汁牛肉有啲洋蔥香,就算影響攤凍咗,都依然好Juicy!肉類同小菜份量都唔少!特別鍾意蜜黑豆食落特別香口,泡菜新進好味,淨配糙米飯一齊食都好滿足!🤣呢個便當仲可以食埋粉絲卷同煎餃子,同一時間可以試到唔同嘅嘢,都幾好!睇嚟下次要試呢度個炸雞先!#picnic #picnicfood#便當 #野餐 #野餐食物#foodporn
<Hong Kong🇭🇰• Anywhere>

牛肉便當🍱$75

睇嚟下次要試呢度個炸雞先!

TakeAway