2012-11-19 15 views
一行9人晚上7點幾8點先去到拎飛仔等位, 點知10分鐘就入得都算好彩啦, 因為附近個d餐廳起碼要等成個仲先入得, 每位侍應態度都好好, 亦會不斷地幫我地換碟加水, 我地就叫左下食物 :意大利雜菜湯 – 味道偏淡, 只飲到菜味雞肉凱撒沙律 - 雞肉嫩滑, 菜新鮮及有調味炸雞翼 – 1客有6件, 都幾大舊, 但係有點”鞋”炸雞件 – 味道正常, 可以接受, 但只提供酸忌廉醬汁雜錦拼盤 - 味道正常, 可以接受豬肋骨+焗薯兩份 – 保持水準南瓜意大利飯 – d飯爛得緊要, 好似食糊仔咁, 只食到南瓜味白酒辣肉腸蜆肉意粉 – 完全冇味, 但d汁帶辣, 個人覺得難食蕃茄意式腸拌意粉 - 味道正常, 可以接受烤太子及蝦意粉 – 已經算係好味道至尊厚薄餅 -味道正常, 可以接受野菌之家薄薄餅 – 有松露味, 餅底都算脆兒童餐有粟米雞絲忌廉湯 (好杰, 但都有味) + 煙肉粒長通粉 (份量足夠, 但冇味) + 2件炸薯餅 + 焦糖布丁 (甜得過份)整體黎講唔係話好難食, 但係個人覺得比以前退步了~~~

意大利雜菜湯 – 味道偏淡, 只飲到菜味
雞肉凱撒沙律 - 雞肉嫩滑, 菜新鮮及有調味
炸雞翼 – 1客有6件, 都幾大舊, 但係有點”鞋”
炸雞件 – 味道正常, 可以接受, 但只提供酸忌廉醬汁
雜錦拼盤 - 味道正常, 可以接受
豬肋骨+焗薯兩份 – 保持水準
蕃茄意式腸拌意粉 - 味道正常, 可以接受
烤太子及蝦意粉 – 已經算係好味道
至尊厚薄餅 -味道正常, 可以接受
野菌之家薄薄餅 – 有松露味, 餅底都算脆

整體黎講唔係話好難食, 但係個人覺得比以前退步了~~~
2012-11-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday