2021-02-10
好耐無幫襯,今日特登行過去食。叫左個餐,細魯肉飯,加3餸,包括鹽酥雞,豆醬油麥菜,紫菜餅。飲品叫左黑糖珠珍鮮奶。另外,再叫多一個額外嘅小食:新出嘅煎菜餅。一上菜,我望住個菜餅,仲以為佢比錯我,分開叫嘅小食,居然同餐,嘅3款小食,size一樣咁大份...如果好食,都好....但...素菜都可以有味.. 係得少少椰菜味,因為佢真係椰菜做,我要點豆蔻醬黎食先叫有少少味囉。油麥菜不雖多講,紫菜餅係好好重紫味only。唯一個魯肉唔錯,但真心孤寒,太少魯肉。雖然都唔算好耐無幫襯,但味道差左,但份量少左。而個飲品 好難差嘅情況下,任何珍珠奶菜點都飲到嘅質素,同埋,食完唔覺有飽嘅感覺,莫非我又大食左..... 最後菜內,送上頭髮 一條,而我見所有從廚房出來的員工,出入休息室,並未有戴住衛生帽嘅。已向職員反映,希望他們會作出改善吧!
另外,再叫多一個額外嘅小食:新出嘅煎菜餅。