一個人行完ssp, 跟住就揾下小店醫肚, 經過呢度, 見門面幾有氣氛喎,就一於入去試試先其實都有好多選擇, 貴至有鵝肝可以選, 平既都有FISHERMAN BURGER/大茹等等, 而我緊係要試試個和牛漢堡, 至於小食都有好多呀, 薯條,洋蔥圈芝士條等等, 而我就想試試呢個芝士條脆炸黃金芝士條呢個小食緊係新鮮滾熱辣炸起, 為免辣親嘴都係放涼一陣先食, 約三分鐘度啦, 如果唔係芝士凍左唔溶又唔好食一咬落去, 除左脆口, 仲有好厚同好長既芝士拉絲, 哈哈好好食, 好rich好多芝士呀, 好在d芝士都唔係好鹹, 但超級滿足和牛漢堡來到都好大份, 而且幾厚肉唔簿身,唔似b字頭burger 話係安格斯牛但好簿為左食既時候冇咁論盡, 所以我都係請店員代為CUT半, 而且店員還提供手套, 真係十分細心軟軟漢堡包有特別烘過再加上芝士同好多肉汁好JUICY既和牛, 一口咬落去成口肉汁, 咁樣簡直係 PREFECT MATCH加多支PEACH TEA,就完滿我呢個prefect dinner
和牛漢堡
Other Info. : 從始之後我想我食唔番連鎖店整既漢堡包了