2013-02-16 130 views
放咗工就JOIN 埋媽打同呀妹去元朗食DINNER ~~好耐都冇食泰國菜啦, 所以就CHOOSE 咗上年食過GE 香辣軒啦! GOGOGOGO我地3個人叫叫4樣菜泰式柚子沙津 ~~呢個食落唔錯, 酸酸甜甜, D蝦都OK 新鮮! 柚子新鮮得黎係香甜的, 係一個好好GE 前菜 !!PS: 如果唔食花生的人可以叫去走花生, 我覺得花生D油味偏重, 我就唔係好接受到~之後到必食生菜包~~開始食我都覺得好味, 可能太耐冇食啦!! 之後發現又係果個問題 - 油味偏重 但叫咗唔通唔食咩~ 佢個生菜真係半個完整上GA ! 所以食到尾D生菜就好細塊, 而且重有"苦"味 OH MY GOD !! 我放棄了~~好彩之後黎咗個咖哩汁雞肉, 係一個面包上, 包皮又食得, 可以沾D汁黎食 一流最後忍唔住叫咗碗白飯 ~~ 最後一道就係"鐵板蠔仔蛋"賣相OK , 味道都係好重油味~~~~呢餐飯唔係好差, 只係好似飲油咁, 下次去就唔叫咁多有油GE 菜~~相比上年食味道係唔同咗, 水準冇以前咁高啦!! 問返D朋友都咁認為,好希望佢可以回到過去的水準啦 ~~ 好彩佢D服務都唔係好差~
放咗工就JOIN 埋媽打同呀妹去元朗食DINNER ~~

我地3個人叫叫4樣菜
泰式柚子沙津
~~

之後到必食生菜包~~

開始食我都覺得好味, 可能太耐冇食啦!!
之後發現又係果個問題 - 油味偏重

我放棄了~~

一流
最後忍唔住叫咗碗白飯 ~~

最後一道就係"鐵板蠔仔蛋"

賣相OK , 味道都係好重油味~~~~

相比上年食味道係唔同咗, 水準冇以前咁高啦!!
問返D朋友都咁認為,好希望佢可以回到過去的水準啦 ~~

好彩佢D服務都唔係好差~
2013-02-01
$120 (Dinner)
  • 泰式柚子沙津