2008-08-29
好耐之前經過,打算一試,幾個月後就試下佢地以手打烏冬做口號,點知入到去就有1張6人枱、1張4人枱只坐左1個人,同近厠所既吧台位有2個位,佢地既枱係可以搭枱既,但個仕應就叫指左入去,但我見個位係厠所門口,我即時問厠所門口呀?佢竟然冇反應,其實有位何必叫人坐厠所呢?扣晒分,如果話怕突然有6人黎食而冇無,我相信做呢種食肆仲要金魚街好難會有6個人,佢咁樣反而得失d客,我以後都唔會黎。講完服務就到品質,我食左個手打冷麵,我女友叫左個拉麵,個冷麵真係太過細了,收咁既價錢我覺得唔係好值,一黎味道我只係覺得個汁(鼓油)仲好味,二黎佢太碎了,三就係佢話手打,但每條都做得好平均,似機制多過手打,認真差,到另一個唔記得乜名,只係知道係辣同得3-4小塊肥牛,味道因為只係辣,所以好難評分,但我自己只係覺得個拉麵唔夠爽口,唔知點解感覺到個湯底有蕃茄味,另外叫左2種燒物,串燒雞翼同串燒春旦,雞翼入面冇味同汁,只係得佢面上的調味料,春旦就一般啦,相就有五粒,送上枱就得四粒,不過好似真係用炭爐燒,但總括黎講,不去乜擺
好耐之前經過,打算一試,幾個月後就試下