2010-07-11
入到去本來覺得環境唔錯,咁我地一行十人就好開心咁叫野飲!D野飲唔覺得好飲同埋唔得專業,簡直阿豬阿狗都識得整囉!大半杯都係冰,我一啖已經飲晒!叫白酒就好似飲水咁!紅酒就難飲到嘔!其他cooktail似糖水囉!有nuts比人屈就梗架喇!但係十個人就得一兜仔!因為朋友生日所以過12點!好喇!過左12點之後個個想快D離開呢個鬼地方,我地叫極都無人應我地,起身揮手又無人理,之後吹口哨先有個女仔行埋黎,佢好寸咁話 : [ 我唔係狗呀!唔好吹口哨! ]然後就黑面走左去!轉頭就有個麻甩仔行埋黎話(黑晒面咁講) : [ 埋單呀? ] 咁我就好火滾地叫佢叫返個女仔埋黎,佢怒啤我問 : [ 咩事呀?埋單咋!叫佢做乜呀?] 嘩!呢D係咩服務態度呀?我地叫極都無人理可以點?我唔係惡意去吹口哨囉!洗唔洗又黑面又寸咀先??到埋單$900,一人一杯好難飲o既野飲,一兜細到唔夠分o既垃圾小食!根本唔值呢個價囉!真係飲到一肚氣!我地話過以後唔會再去,叫身邊o既人都唔好去!不知所謂!聽執苙啦!