2016-07-07 4153 views
款式比團購睇到張餐單少。金牌海南雞飯、燒肉車、鐵板燒嗰D唔知去左邊。或者嗰D勁細塊既燒肉(韓燒),幾塊葱油餅仔(韓式簿餅)。仲有叉燒(燒美國西冷扒)同燒肉(酥皮肉批),我都好似見有雞肉既(金牌海南雞飯)。不過D牌唔係無就係錯,有時真係唔知嗰D乜黎。而且質數都差過一般餐廳食到嗰D。海鮮魚生唔新鮮,不過最後都無肚痛,所以問題唔大。唯一食得既得長腳蟹,送嗰隻大蝦仲要霉既。冷盤D肉都食得,不過都係一般超市貨色。值得一提係個車仔麵,呢個都有一般大排檔質數。甜品方面得個自制窩夫好食,其他比一般甜品店差,應該係外面買返黎罷耐左,所以唔好食。雪糕得3種,雲呢拿(唔確定)、芒果同士多啤利。飲品有七喜、水、啤酒同一支橙色無味果汁。熱飲我無飲,好似有咖啡、茶同檸茶。總結 : 地方細、食物飲品款式少、海鮮類唔生鮮、甜品唔掂。不過收碟算快,地方清潔,refill算快,可能係因為閒日唔多人既關係。下次真係唔好貪平,無諗過可以咁唔掂。

雪糕得3種,雲呢拿(唔確定)、芒果同士多啤利。

2016-07-05
$252 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy