2018-09-14 402 views
第一次夜晚8點幾去,已經賣完白行一趟!第二次早啲7點去到,排隊加等出餐差唔多兩個鐘先有得食,我哋叫咗西冷同埋牛柳,表面個樣OK,但食落去完全冇味,唔知係咪佢哋忙得滯連鹽都冇加,但如果係一塊靚扒,就算冇落調味料都應該好好味,但明顯地連最基本嘅肉味都冇,比快餐店嘅扒仲差!我哋嗌左最大嘅分量,塊扒係夠厚,但亦都好難咀嚼!再加上佢哋個汁酸酸地唔係人人鍾意,成個餐嘅形容係,又乾又無味!但因為等得太耐,太肚餓,我哋都唯有硬食咗大部份,我只feel到我夾硬吞左啲肉落肚。最後,完全唔明成個排隊加出餐過程點解要等成兩個鐘!我今次肯等都只係想試一次係咪真係咁好味... 但好明顯,一定唔會有下次!!! 總結,唔算平,又唔好味,唔值得徙時間等!
第一次夜晚8點幾去,已經賣完白行一趟!

Waiting Time
120 Minutes (Dine In)