2021-07-15 1532 views
🇭🇰雲龍軒·中式早餐$218 l 日式早餐$218佢個早餐比我想像中都好食好多 可能因為我無咩期望🤭佢係超級豐富 我哋食完係飽到下晝兩點幾三點先再喺disney入面覓食😈不過佢個早餐安排又係要等既 就算我哋check in嘅時候揀咗個時間 原來去到都係要再排隊 我哋最後排左半個鐘lol🌝野食方面我自己就鍾意佢個中式點心多啲 佢啲點心其實都係公仔點心嗰啲 不過佢全部野都熱辣辣既 而且唔會蒸到淋曬 所以我已經覺得ok 唯一係佢個叉燒豬仔包真係比較乾同埋冇乜餡之後佢個春卷即炸嘅 好脆 佢個冬菇雞絲粥都既多料 超飽肚 個日式早餐個雞扒同啲水果都好食既 係個飯糰黏少少姐🍙·📍大嶼山香港迪士尼樂園迪士尼探索家度假酒店2樓
🇭🇰雲龍軒
中式早餐$218
中式早餐
l 日式早餐$218
日式早餐
佢個早餐比我想像中都好食好多 可能因為我無咩期望🤭佢係超級豐富 我哋食完係飽到下晝兩點幾三點先再喺disney入面覓食😈不過佢個早餐安排又係要等既 就算我哋check in嘅時候揀咗個時間 原來去到都係要再排隊 我哋最後排左半個鐘lol🌝野食方面我自己就鍾意佢個中式點心多啲 佢啲點心其實都係公仔點心嗰啲 不過佢全部野都熱辣辣既 而且唔會蒸到淋曬 所以我已經覺得ok 唯一係佢個叉燒豬仔包真係比較乾同埋冇乜餡[悠闲]之後佢個春卷即炸嘅 好脆 佢個冬菇雞絲粥都既多料 超飽肚 個日式早餐個雞扒同啲水果都好食既 係個飯糰黏少少姐🍙
📍大嶼山香港迪士尼樂園迪士尼探索家度假酒店2樓
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$250 (Breakfast)
中式早餐