2009-11-06 3 views
平日咁大杯一個人真係飲唔哂,而且媽咪又話成日飲奶茶對身體唔好,所以後期都好少飲啦已經。今日我地買左一杯 3 個人share,咁就唔怕飲唔哂啦! 哥哥話買呢間飲,我都贊成,因為我發現咁多間係呢間我未飲過。之前一直睇d食評講到呢間好似麻麻咁,所以都無咩信心,但哥哥又話飲過ok,咁就一於試下啦。要左最基本既大珠奶茶,因為我最鍾意飲呢個。$12一大杯,如果好飲既話都算係一個可接受既價錢,因為真係幾大杯下。無叫少甜少冰,飲落去反而甜度剛好,一D都無過甜,我諗如果叫少甜應該會變得無咩味,因為而家都係剛剛好。茶味都算足夠,當然再濃D就更好啦,但起碼唔會得個甜字,真係唔錯呀。勁多珍珠,啖啖都飲到,而且珍珠煙UN有咬勁,口感OK! 飲完覺得真係唔差喎,可能好唔好飲都要撞手神,睇下邊個整。點都好,下次有機會再買黎飲下先。

$12 (Breakfast)