2015-01-26 743 views
我地一行三人睇完戲諗住搵間好d既茶餐廳食下,行行下就見到呢間好似新開冇幾耐,決定去試下.我地一人叫左一個餐, 我撰左個地中海香草烤比目魚柳,我撰 比目魚係因為佢脂肪較一般魚少,而且蛋白質豐富,唔怕會肥又健康。等左大概10分鐘就有得食喇,賣相吸引, 烤得岩岩好, 熟得黎帶少少燒焦味, 條魚肉質岩岩好,唔太硬唔太淋,有鮮味, 個汁配得幾好,D野上黎個時仲係熱的. 薯條熱度同軟度都接近完美, 整體滿意. 令外仲送埋湯同多士, 份量絕對足夠. 我d frd叫左兩個都係牛,我試左少少,都幾好味,肉質軟硬度唔錯,d肉幾入味 。 令外佢地員工態度十分勤快有禮貌。98蚊呢個價錢呢個食物質素,員工服務+裝修都算值得食。
2015-01-03
$90 (Lunch)