2014-04-11 2130 views
今次係第一次試呢間,去兆萬個時都未揀定,去到樓下,真係超多人係度俾單張,間間都有優惠,下次大家去,可以係樓下拎下啲優惠卷先上去,平10蚊20蚊都好啦,講返正題,呢間係 open rice既評價真係麻麻,去到樓下同個朋友睇左幾間,最後都係揀呢間試下,上到去,可能仲要早,6點半左右,冇乜人,之後就入座了,啲位幾好,冇想像中甘逼坐底就好似叫野食啦順便提提,本身要book位先送既一板海膽,拎張單張都會送埋服務態度方面值俾4粒星,(滿5粒),有叫有來,冇扮睇唔到個啲,食物方面,我覺得幾好,3文魚唔係好厚,但味道幾鮮美,甜蝦都唔錯,螺都但得1試,佢隻燒番薯,細細件,好甜,幾正,其他食物都唔差,值得返去再食過
坐底就好似叫野食啦

順便提提,本身要book位先送既一板海膽,拎張單張都會送埋

佢隻燒番薯,細細件,好甜,幾正,
其他食物都唔差,值得返去再食過
2014-04-07
Type of Meal