2022-05-22 2627 views
開番8人一枱之後,決定一家人拉大隊去食自助餐,平日下午都非常多人,但入位流程大致都非常順利講番食物方面,一直以來都好鍾意食花月庭既lunch buffet,亦食過好多次,因為佢性價比好高,平身對佢既質素都好有信心,點知今次係有少少失望既食物種類比之前少,熟食種類唔多,連豬手同牛肉都出得好慢,海南雞都變左好硬,無以前甘好味同埋連我最鍾意食既豬腳薑都唔入味,熟食令人好失望,所以無影相食左一圈第二轉已經唸唔起好想食既野特別驚嚇既係車仔麵造型既蛋糕,簡直可以用難食黎形容蛋糕同甜品方面,蛋糕種類唔算多,值得一提既只有雪糕由movenpick轉番去haagen dazs,加埋其他配料係好正嘅,食左兩杯經過今次失望既經歷,短期內應該都唔會再番去了

食左一圈第二轉已經唸唔起好想食既野

特別驚嚇既係車仔麵造型既蛋糕,簡直可以用難食黎形容

經過今次失望既經歷,短期內應該都唔會再番去了