2021-11-28 702 views
平時做開cd-rom 上黎睇下笑臉揀餐廳,今次都係忍唔到要開ac 去講,廢事其他人中伏。經fd介紹話呢間新開既餐廳啲野食幾好,咁咪約人一齊黎試下啦。到左之後坐底左就黎野食,啲野食味道黎講都算ok既,咁佢收得幾舊一個人都expect 唔會太差。但係啲經理既態度就簡直可以用惡劣黎形容,尤其係一個短髮戴眼鏡既女經理,其實而加我都好懷疑佢究竟係咪經理,因為我都未見過一個經理級既服務人員既態度可以差成咁,經歷左一啲事,但係該女仕既態度仍然係理所當然,完全唔係過黎幫手解決問題,答既野廢到一個點,程度等於你啊媽係女人一樣。我只可以講係想比錢黎受氣既話可以一試,完~
  • 一肚氣