2023-02-03 857 views
以前一直有幫襯Little Prince,最鍾意食佢個炒蜆肉意粉,直到今次…. 發誓唔會再幫襯-我知道lunch time時間特別繁忙,所以大約13:45到,咁我去揀咗少啲人嘅大枱,點知個老板媽唔俾我坐,我問點解,佢答我:「陣間如果有五人嚟咁點?」我回覆:「如果有五個人入嚟我可以讓位比佢哋!🤔」但佢拒絕,我唯有同人搭枱-好,跟住上餐,炒蜆肉意粉完全冇味😅蜆肉仲有沙,搞到我要係咁落Tabasco -及後食到一半就走,同佢反映問題,佢完全冇望過我,跟住拋出一句:「係咪同你炒過蝶?」交談過程令我覺得好唔受尊重😔所以先第一次上open rice寫劣評

蒜蓉炒蜆肉意粉
2023-02-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch