2023-05-25 80 views
大多數的寵物友善餐廳通常都有分戶外和室內。有經驗的朋友都知道,有帶寵物的通常都要坐戶外,但意外地Puppuccino主動表示可以坐室內。我們一入到去發現唔記得幫狗狗帶紙尿片,餐廳亦很好地免費提供了。蒜香牛油蜜糖烤雞翼 $88雞翼烤至金黃色,牛油蜜糖味十足但不會太膩,雞翼肉質嫩滑多汁。英式炸魚魚柳 $118素食的朋友可以選擇用植物魚柳作替代。雖然餐牌寫是前菜,但份量和主食冇分別。珍寶龍蝦尾配三文魚籽明太子意粉 $278龍蝦意粉配上豆芽和食用花,觀賞性十足,擺盤打卡一流。龍蝦肉實彈牙,明太子很入味。每樣野份量都很大,兩個人食兩個前菜加一個主食已經好飽。本來打算再叫一個甜品,好彩打算最後先叫,如果唔係應該食唔曬。另外餐廳亦提供寵物menu

蒜香牛油蜜糖烤雞翼

蒜香牛油蜜糖烤雞翼 $88