2023-07-28
最近新開左間樓上bar同朋友去試,估唔到勁chill!呢間bar除左飲野食野,仲有好多酒game、掟鏢玩,樣樣俱全,一次滿足晒幾個願望生蠔勁抵食$10一隻,配酒飲一流,唔叫都對唔住自己啦Jap JapSake加荔枝加綠茶,飲落甜甜地唔會好濃清酒味,唔中意飲sake既朋友都入到口,後勁有陣綠茶香Strawberry Iced Tea長島既士多啤梨版,好香甜士多啤梨香,易入口,同樣一不小心好就易醉麥樂雞、fish & chips,全部即叫勁整熱辣辣,食落勁脆卜卜,唔會好多油,仲要有好多唔同款既醬點,份量亦唔少燒生蠔,可以叫唔同煮法,我地叫左泰式名蒜燒,各有風味白汁香蒜海鮮意大利麵,同樣係超級大份適合幾個人share,隻碟都幾靚,外面放左生菜,中間先係意粉,食落勁重蒜香勁掛汁,估唔到係bar食野都咁高質間中仲會有live show搵人黎唱歌,仲可以點歌勁有互動,炒熱晒全場氣氛,勁開心!
生蠔勁抵食$10一隻,配酒飲一流,唔叫都對唔住自己啦
Jap Jap
Strawberry Iced Tea
燒生蠔,可以叫唔同煮法,我地叫左泰式名蒜燒,各有風味