2018-02-11 338 views
其實鍾意一間餐廳理由可以好簡單,有人會重視價錢 - 團購優惠、平靚正就可;有人會講究食材 - 咩日本直送、organic 之類;有人會追求味覺以外嘅野 - 餐廳環境、氣氛;咁當然有人會鍾意餐廳本身名氣 - 如某某明星開店、或者化言咁啦。「Brooklyn」對我黎講係餐廳環境、氣氛取勝的那一種,每次同朋友嚟,都係夜晚,嚟食小小野,飲杯野,hea 吓chic 吓咁,感覺不錯。有小食推介:crispy beetroot 紅菜頭size 係一口一粒,外脆內還保持紅菜頭本身嘅texture ,還有少少wasabi 粉和sauce,正!

有小食推介:crispy beetroot
  • 脆皮慢煮紅菜頭