2018-11-28 61 views
朋友成日都同我講話想去食Omakase,今日收工,佢就帶我去左食,去到門口,真係勁有氣氛咁今次去到當然就Omakase喇一開始前菜就有個螺肉同蔬菜棒,而中間係有個醬汁,師傅同我地講話,蔬菜係點呢個醬汁醬汁味道好鮮,少少咸咸地,好開胃,而螺肉都好大粒然後會有燒冬菇肉秋葵燒雞尾巴,估唔到可以食到,我真係好鍾意食,好香口燒到,燒得剛剛好,完全無過火雞軟骨燒得好香加埋本身佢既脆卜卜既口感黑豚肉好嫩燒得,外面好香入面好嫩燒雞翼趁熱食真係不得了,食得出師傅燒烤既功力免治雞肉扒好特別,佢有一隻蛋可以整穿佢當作蛋醬連埋雞肉扒一齊食,好滑燒飯團,鍾意食鍋巴口感既朋友一定要試下,師傅技術真係恰到好處馬友一夜干同秋刀魚都燒得唔會干,魚肉好香滑海鮮茶壺湯,估唔到去到最後都有驚喜第一啖好鮮,再飲就飲到湯既甜味

咁今次去到當然就Omakase喇

醬汁味道好鮮,少少咸咸地,好開胃,而螺肉都好大粒

然後會有燒冬菇肉秋葵

雞軟骨
燒得好香加埋本身佢既脆卜卜既口感

黑豚肉好嫩燒得,外面好香入面好嫩

燒雞翼趁熱食真係不得了,食得出師傅燒烤既功力

馬友一夜干同秋刀魚都燒得唔會干,魚肉好香滑

海鮮茶壺湯,估唔到去到最後都有驚喜

第一啖好鮮,再飲就飲到湯既甜味