2024-02-14
Morii Bar成個環境都好闊落,坐得舒服,加上有個打卡靚靚嘅天台🥰(最衰嗰日落雨,如果唔係都會坐喺嗰度慢慢嘆🥲)仲要有好多新奇有趣嘅裝飾品,好鍾意嗰隻蒙羅麗貓同啲黑碟收藏❤️•Sleep Tight Seattle ($128) 第一眼見到覺得乾花擺設好靚,好creamy😍第一啖飲落去有種好香甜嘅洋甘菊味,之後蜜糖嘅味會慢慢係口度散發出嚟🍯好似去咗花田咁樣🌼啱曬想飲啲smooth啲甜啲嘅人🥰•Arizona sky($128)呢杯主打成份係dark rum,令到佢smoky味更加突出,加埋熱情果同埋Campari,味道酸酸甜甜😋好似喺夏日嘅星空下嘆住杯酒✨•黑松露薯條薯條 ($58) (配松露醬+$20)個黑松露薯條薯條好脆,咬落去chop chop聲,配上個松露醬酸酸地又好味又好開胃🤤
•Sleep Tight Seattle ($128)
•Arizona sky($128)
•黑松露薯條薯條 ($58) (配松露醬+$20)