2023-08-31 22 views
餐廳嘅設計十分時尚,燈光陰暗,有少少去咗紅燈區域嘅感覺🙈另外,餐廳以色情雜誌龍虎豹作為主題,店入邊有唔少衝擊視覺嘅形象。客人可以選擇坐喺高枱、bar枱或者卡位。炸明太子粟米粒餐廳嘅人氣美食,基本上見到台台都有嗌,我哋梗係都嗌埋一份啦!食落去脆脆地,粟米好甜,唔錯😋白汁蒜香蘑菇好香同埋好濃味嘅蘑菇白汁配上唔同嘅菇菌類型,每一啖口感都唔同鯛魚薄切超級鮮味嘅鯛魚係酸酸甜甜嘅汁入邊,再加埋好薄切嘅辣椒,每一啖都衝擊味蕾串燒梅子醬雞食落去唔會話有強嘅梅子醬味,但係啖啖肉,增加蛋白質攝取之選牛肋條平時食牛肋條最驚就係好韌,反而佢整得幾軟熟,側邊亦都有啲焦燒嘅香味五花腩肥瘦相間嘅三層肉,廚師用咗特別嘅醬汁令到食落去唔會覺得太肥,反而覺得好香,食完又一陣餘香虎卷呢個卷用咗軟殼蟹同埋青瓜,脆脆嘅軟殼蟹熱辣辣,加埋爽口嘅青瓜同埋特別嘅醬汁,每啖都好滋味辣三文魚卷新鮮嘅三文魚卷配埋吹口嘅炸蒜頭同埋青松,再加埋糜爛嘅醬汁,配搭一流

炸明太子粟米粒

白汁蒜香蘑菇

鯛魚薄切

串燒
梅子醬雞
食落去唔會話有強嘅梅子醬味,但係啖啖肉,增加蛋白質攝取之選

牛肋條

五花腩