放工想relax 下,就諗住同同事去bar到飲下野傾下計,網上見到呢間bar有啲野食幾有特色,就來試試門面裝修得好靚,幾fancy 而且仲有波睇,因為我地早黎,所以暫時未係好多人,坐得舒服,愈夜愈多人啊!!!氣氛仲幾好而且呢到仲有game table! 好少bar會有!真係幾正! 我同朋友都忍唔住玩左幾鋪哈哈送酒小食,有3 層咁多! 啲薯片好脆,似係bbq味。雜豆都唔錯,脆脆口,傾計送酒一流。iPad menu ! 我地點左呢個signature pizza, 佢有9 種唔同味! 蠔,青口,牛,雞,煙肉,蕃茄等等,最特別應該係餃子哈哈,同frd share就最岩啦 夠哂特別,每人又可以根據口味,食到唔同既野脆蝦球都好正,新鮮炸起,香噴噴脆卜卜,一杯都唔少添,我覺得幾抵食呢個火龍果cocktail 都唔錯,入面真係有果肉,酸酸甜甜我個人幾中意呢間bar,下次同frd黎可以瘋狂玩game table 啦

門面裝修得好靚,幾fancy

iPad menu !

夠哂特別,每人又可以根據口味,食到唔同既野