同班朋友嚟咗呢間新開嘅餐廳試吓。個場都幾爆,但係因為我哋事先book咗枱,所以去到即刻就安排入座。侍應嘅服務態度都好友善(有個外國人嘅男仔侍應原來仲識講廣東話添!感覺非常親切) 餐牌上面嘅嘢食唔算太多,但係因為咁就好容易揀食咩。魚生、卷物都非常新鮮。串燒方面就過得去,有少少偏淡。但係佢哋有燒牛油果食🤤 熟食方面,我自己就非常鍾意佢哋個炸雞🤤🤤 飲品方面,因為食日本嘢我哋都選擇咗嗌 sake。見到佢哋餐牌上面都有啲特色嘅 Cocktail。 侍應仲介紹咗佢哋有由日本進口返嚟嘅 high ball (即係威士忌梳打) ,口味偏淡,適合一啲唔係好飲酒嘅人。佢哋仲有波子汽水!重拾童年回憶!餐廳嘅地方唔算好大,但係裝修非常之有特色。門口嘅招牌超級搶眼!餐廳入面仲有好多個打卡位!連廁所都貼滿咗AV 相🤭 仲有個小小嘅露天平台,方便大家出去呼吸。 雖然嗰日都幾爆,但係佢哋都冇冧檔,

雖然嗰日都幾爆,但係佢哋都冇冧檔,
Type of Meal
Dinner