收工食餐好唔一定要Happy Friday🍻平日都可以😆今次平日夜晚大約19:30嚟到太子嘅酒吧街,去咗一間食扒嘅西餐廳,一入去就比餐廳嘅酒吧區同埋裡面嘅大壁畫吸引,環境唔錯幾有氣氛🥳我哋兩個人點咗一份小食、一份牛扒、一份炸雞,一份升級要餐湯同啤酒再加一杯飲品,每人平均$320.5,7-8成飽😋👍🏻🍄黑松露炒野菌 $68😋食後感:-以菇為主,仲有香草、洋蔥同埋沙律菜,炒得好香,黑松露同菇味道好夾,好味😋👍🏻🔥炭燒黑安格斯肉眼🥩(12安士) $268-五成熟+黑椒汁😋食後感:-第1次食炭燒嘅牛扒🥩食第一啖已經覺得好香嘅炭燒味滲咗入肉裡面😍呢塊黑安格斯肉眼五成熟剛剛好,食落好軟身易咬啖啖肉🤤好味✅必點-配菜有薯蓉同埋雜菜,雜菜有啲似羅宋湯啲料,兩個味道都唔錯👍🏻🖤🩷Black Pink 炸雞🍗 $138 /8隻😋食後感:-第1次食黑蚊蚊嘅炸雞😂暗黑料理?🤭放心😆完全唔濃,味道有啲似炭燒唔似炸,食完幾隻都唔會覺得熱氣😂👍🏻-黑炸雞🍗配粉紅色醬🖤🩷名副其實嘅Black Pink😆粉紅色醬上面有啲香草少少酸味道都唔錯👍🏻同炸雞幾夾🙌🏻幾特別📷打卡able✅必點🌟星級優惠🌟+22 即可享用廚師精選

🍄黑松露炒野菌 $68

🔥炭燒黑安格斯肉眼🥩(12安士) $268
-五成熟+黑椒汁

🖤🩷Black Pink 炸雞🍗 $138 /8隻
-第1次食黑蚊蚊嘅炸雞😂暗黑料理?🤭

🌟星級優惠🌟
+22 即可享用廚師精選餐湯及冷熱飲品一杯
🍺喜力生陣 250ml +$48 (9:00pm 前)

🎃南瓜湯
😋飲後感:
-甜甜哋好香南瓜味幾好飲🤤👍🏻

🍊香橙青檸水果茶🍋
😋飲後感:
-茶底幾香幾好飲,好香嘅橙同檸檬味😋👍🏻
2023-07-04
$320.5 (Dinner)
  • 黑松露炒野菌
  • 炭燒黑安格斯肉眼