2017-09-03
收工同BB食飯❤聽講呢間啲牛排幾正,所以就嚟試下😋我地叫咗兩個SET - 意式肉丸蕃茄意大利飯、澳洲M7和牛牛柳拼香煎石斑魚✨餐湯&牛角包餐湯係洋蔥湯,好濃郁嘅洋蔥同埋黑椒味, 洋蔥非常足料👍🏻👍🏻牛角包好香牛油味, 好軟熟, 同洋蔥湯係絕配啊意式肉丸蕃茄意大利飯🍅🍅🍅呢個真係MY FAVOURITE!!! 愛蕃茄之人必試!!!肉丸好juicy, 意大利飯口感岩岩好, 有咬口之如又唔會太硬🤗最重要係充滿濃厚嘅蕃茄味, 但絕對冇搶去肉丸嘅味道配埋幾粒車厘茄一齊食, 口感層次十分豐富😝澳洲M7和牛牛柳拼香煎石斑魚M7和牛我地叫咗五成熟, 有少少碳烤味, 肉好juicy好香, 又正又抵食🤑石斑魚柳 煎得好香, 冇被牛柳香味蓋過, 肉質仲好爽薯菜有沙律菜, 火龍果, 蕃薯條蕃薯條真係超好食, 甜甜地又唔流, 食完仲想再食💕套餐+$32 有兩款小食脆炸單骨雞翼餐廳好細心, 單骨雞翼絕對係方便我呢啲鍾意食雞翼又怕損雞翼嘅人🙈仲要炸得好脆, 好香, 冇油味👍🏻吉列炸蠔炸得岩岩好, 一咬落去就知道隻蠔有幾juicy每人一隻真係唔夠, 勁想嗌多份😂玫瑰花茶食完牛飲啖玫瑰花茶真係人生一大樂事🌹一壺可以泡到
聽講呢間啲牛排幾正,所以就嚟試下😋
餐湯&牛角包
牛角包好香牛油味, 好軟熟, 同洋蔥湯係絕配啊
意式肉丸蕃茄意大利飯🍅🍅🍅
最重要係充滿濃厚嘅蕃茄味, 但絕對冇搶去肉丸嘅味道
配埋幾粒車厘茄一齊食, 口感層次十分豐富😝
澳洲M7和牛牛柳拼香煎石斑魚
石斑魚柳 煎得好香, 冇被牛柳香味蓋過, 肉質仲好爽
薯菜有沙律菜, 火龍果, 蕃薯條
蕃薯條真係超好食, 甜甜地又唔流, 食完仲想再食💕
套餐+$32 有兩款小食
脆炸單骨雞翼
仲要炸得好脆, 好香, 冇油味👍🏻
吉列炸蠔
炸得岩岩好, 一咬落去就知道隻蠔有幾juicy
每人一隻真係唔夠, 勁想嗌多份😂
玫瑰花茶
食完牛飲啖玫瑰花茶真係人生一大樂事🌹
一壺可以泡到兩次茶, 個茶杯好靚咖, 好有high tea feel😂
整體上, 上菜速度係超快, 餐廳環境帶點歐陸風情😂
待應都好nice,下次一定要試埋個熊本A4和牛😘