2019-03-07 1211 views
呢間餐廳正呀 !個老闆娘係日本妹.無論服務笑容都好親切同令人滿意😊忍唔住想係咁幫襯,雖然個老闆娘係日本人,但講英文就完全冇問題,好似話係係美國留過學,老公都係一起留學認識的。———個日我地一行6人,係指定時間前叫sake竟然有30%off, 成班酒鬼,我地當然叫左3支先。呢支生sake, 入口少少甜,好岩女仔飲,我地慢慢由淺入深。個menu就主要都係小食,全部都係送酒食物咁濟,open rice 唔俾放咁多張相😂唯有放曬我覺得幾好味既食物上黎。————但我最推介係芝士,一定要叫,因為真係超級好味。至於酒,作為女仔,我覺得第一支甜個支最好飲,三井對於我黎講太辛口。總括大部分食物都係好好味的🥰
呢間餐廳正呀 !
個老闆娘係日本妹.
無論服務笑容都好親切同令人滿意😊
忍唔住想係咁幫襯,
———

————
但我最推介係芝士,一定要叫,因為真係超級好味。
總括大部分食物都係好好味的🥰