2022-02-26 133 views
之前一路都有follow開呢間嘅IG,覺得係一間好有heart嘅小店💛 咁啱有個朋友同我一樣鍾意飲手沖,所以就決定嚟呢度啦!聽講係隱世咖啡店,本身以為個入口好難搵,其實都有手繪嘅木牌做指示,跟住啲牌就會搵到㗎喇🤣🤣入到去都full full地,我地選擇咗坐吧枱,燈光少少暗,加埋周圍都擺咗文宣,仲有超級靚嘅餐牌🇭🇰,真係好有feel!我地叫咗個飯糰set ,加多一壺手沖咖啡,一個粉紅色,一個粉藍色都幾靚,我個人比較鍾意粉紅色個味道,入面包住甜甜鹹鹹嘅肉鬆👍🏻手沖咖啡喺食完嘢先上,咖啡師好有心,用咗10分鐘同我地解釋不同咖啡豆產地,同埋了解我地嘅喜好。舒服嘅環境,加上佢哋嘅堅持,係絕對值得支持!一定要再返嚟試多幾杯咖啡!😎😎

手沖咖啡
2022-02-07