最近食左好多日圍餐,所以想兩人世界下。我上網搵到間幾有feel 的餐廳,所以就試下👩‍❤️‍💋‍👨 餐廳裝修好有情調,配合埋舒適和柔和嘅燈,而且環境一流。👩‍❤️‍👨手工柴火蒜蓉包香氣都好突出,包身外脆內軟,綿綿的口感,令人不禁一口接一口,讓蒜香留在口腔內縈繞。真係好好食, 係我食過最好食嘅蒜蓉包。 👩‍❤️‍💋‍👨炭烤和牛牛舌我哋兩個的favourite ✅外層烤得微微焦脆,入口質感軟腍且帶有油香,份量同價錢成正比👩‍❤️‍💋‍👨油封三文魚追求緊蛋白質嘅男朋友點都話要order🤭三文魚仍然保守粉嫩的橙紅色,醬汁Creamy,肉質是挺鮮嫩滑溜,一咬即溶化。👩‍❤️‍💋‍👨烤茄子勁有立體感,賣相一流🌠綿密嘅口感,綿綿絲絲茄子肉難以抗拒,加上大量調味,會令人不自覺一口接一口食
👩‍❤️‍👨手工柴火蒜蓉包
👩‍❤️‍💋‍👨炭烤和牛牛舌