2022-09-13 503 views
今次慶祝親友生日🎂特登找一間特別嘅Omakase,我們去的時候剛巧加價了,那沒辦法啦因為慶祝生日呀!我們是訂了平日中午時段(中午有兩段時間)我們就訂了13:45 pm ,因為餐廳座位有限,所以記得訂位(之前要Hold 信用卡訂)好啦!到食物啦!我哋選了$620 嗰餐,包括:前菜、茶碗蒸、4款刺身、8款手握壽司、三色丼、麵豉湯、布甸~豆腐蕃茄~黑松露松葉蟹茶碗蒸~刺身~石垣貝深海池魚柚坊主岩手縣蠔~手握壽司~間八魚帶子鯖魚壽司劍魚腩壽司大拖羅梭子魚(竹簽魚)赤身甜蝦(壽司鍋巴)~三色丼~麵豉湯~綠茶布甸每款食物睇到師傅嘅用心,餐廳要求質素,每款食物配搭好友驚喜,而且訂位時候話慶祝生日個三色丼有特別擺設,所以親友好開心!值得一讚店員及師傅細心講解,令到成個過程都食得好開心👍🏻
我們是訂了平日中午時段(中午有兩段時間)
好啦!到食物啦!

~豆腐蕃茄
帶子
鯖魚壽司
劍魚腩壽司
大拖羅
梭子魚(竹簽魚)
赤身
甜蝦(壽司鍋巴)
~三色丼
~麵豉湯
~綠茶布甸

三色丼有特別擺設,所以親友好開心!
值得一讚店員及師傅細心講解,令到成個過程都食得好開心👍🏻

$682 (Lunch)
Celebration
Birthday