2018-09-20
<飲品鋪唔洗一定去名牌既😆>而家 d水果茶 黑糖珍珠奶 呢 d飲品鋪開到成行成市 個人覺得任何商品都一樣 出名唔代表好味 🤷♂今日經過開荃灣見到呢間新開既 cup of 原來佢係大陸一間叫 <蜜桃之森>既香港分店 😃坦白講 對我黎講出名同乜分店都冇所謂 最緊要好味, 呢間 cup. Of真係十分唔錯😍 飲品好味 而且裝修以 粉紅色 白色 . 仲有 胡桃夾子裝飾 加上粉紅色既公仔熊 製作用心 🐻飲品種類好多 有唔同既水果茶 黑糖珍珠 好多選擇 正😆🥤重量級 more more茶 45 蚊 超大杯水果茶勁多生果 有火龍果 蘋果🍎 西瓜 🍉橙 番石榴 柑橘 菠蘿🍍最正係火龍果係紫色 成本高 其它生果都好新鮮清甜 水果茶吸哂 生果既味道變得更番甜 😆 飲完茶後 可以將 d生果 點以佢俾既梅子粉 食埋 d生果 大滿足 😄🥤星球大戰系列☄💫 二選一既芋頭星球🍠鮮奶底🥛 芝士奶蓋🧀我可以話呢杯係一杯好飽肚既飲品 😂入面除左有煙靭既珍珠外 仲有 晶鑽細細粒 好有口感, 同埋 長身爽滑既寒天 qq勁正 鮮奶好香滑飲落充滿芋頭香味🍠 最正係上面香濃既芝士奶蓋 撈埋
<飲品鋪唔洗一定去名牌既😆>
🥤重量級 more more茶 45 蚊
🥤星球大戰系列☄💫
二選一既芋頭星球🍠鮮奶底🥛 芝士奶蓋🧀
我可以話呢杯係一杯好飽肚既飲品 😂入面除左有煙靭既珍珠外 仲有 晶鑽細細粒 好有口感, 同埋 長身爽滑既寒天 qq勁正 鮮奶好香滑飲落充滿芋頭香味🍠 最正係上面香濃既芝士奶蓋 撈埋芋頭奶一齊飲 🥛 係我第一次飲芋頭味既飲品覺得甘正😍
🥤黑糖珍珠厚鮮奶 🥛 加芝士奶蓋 36 蚊
用左佢地點鋪專放鮮奶既既器皿 上面嗰層有勁香濃既芝士奶蓋 密度好高 芝士味香濃🧀 飲到中段有鮮奶流入 鮮奶加上芝士奶蓋係一個好好既配搭 加上刮底既黑糖增添少少甜味 同埋超多既珍珠 珍珠細細粒煙靭彈牙 好有口感 夠哂飽肚 抵飲又好味😁
#水果茶 #珍珠 #黑糖 #芝士奶蓋
Score 平均分 <8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Cup of..
荃灣昌泰街5 號富榮大廈地下1 號鋪
#cupof
~~~~~~~~~~~~