2022-10-05 328 views
la famille cake今日放工經過La Famille見到好多人排隊買嘢食,櫥櫃入面有非常多精美精緻蛋糕🎂款式很多,多款口味選擇,而且size唔會好大,有得揀細細個,啱晒我呢啲女仔想試曬所有味道,但係又食唔到咁多個蛋糕🍰或者人份量忌廉份量唔會好多,一啲都唔滯,奶味香濃的忌廉配合軟綿綿的戚風蛋糕,每啖都充滿幸福感。日本日向下蜜柑 $64甜甜的蜜柑果肉配上幼滑忌廉,還有金箔點綴,充滿夏日風味日本白桃 $64粉紅色的造型好夢幻,仲有半個甜爽口的白桃,清甜可口伯爵茶夫人花花造型最啱送禮,酸酸甜甜的檸檬啫喱充滿淡淡花香,配埋伯爵茶蛋糕,感覺高貴可以加$10有朱古力生日牌或者$20寫名白朱古力生日牌,即時製作,方便快捷。仲可以加$買生日牌或者蠟燭🕯️,非常貼心。
la famille cake

今日放工經過La Famille見到好多人排隊買嘢食,
櫥櫃入面有非常多精美精緻蛋糕🎂款式很多,多款口味選擇,

日本日向下蜜柑 $64
甜甜的蜜柑果肉配上幼滑忌廉,還有金箔點綴,充滿夏日風味

日本白桃 $64
粉紅色的造型好夢幻,仲有半個甜爽口的白桃,清甜可口

伯爵茶夫人

2022-10-03
TakeAway
$200 (Tea)