2023-06-04
星期日下午來到此店,本身擔心星期日會唔會好多人。店舖不大,只有三四台,不會過於嘈吵或擠擁,頗適合三兩個人坐低傾下計。下午一點去到,不用等位。店舖裝修簡約,沒有什麼特別的打卡位。我地兩個人,分別order 左【 All Day Breakfast 全日早餐 】- $108份量頗大,食得非常之飽。麵包略嫌太硬,煙肉過於乾身。炒蛋、蕃茄及蘆筍上灑了一層薄薄的黑椒作調味,算是恰到好處。【 Meatball and Mushroom Linguine in Spicy Tomato Sauce 辣茄汁蘑菇肉丸意粉 】 - $88一丁點辣,菇味可以更濃。肉丸不錯,不會太乾,有肉汁。【 Mocha 凍朱古力咖啡 】(S) - $50【 Latte 凍鮮奶咖啡 】(S) -$45咖啡Size 有分細杯或大杯,細杯同平時茶餐廳凍飲差唔多Size 。Mocha 朱古力味及咖啡味之間平衡得不錯。下次再黎會試下佢既Hand drip。
我地兩個人,分別order 左
一丁點辣,菇味可以更濃。肉丸不錯,不會太乾,有肉汁。
【 Mocha 凍朱古力咖啡 】(S) - $50
【 Latte 凍鮮奶咖啡 】(S) -$45