2020-11-12
☕︎𝐁𝐚𝐨𝐟𝐚𝐧𝐣𝐢 包販子┉┅━━━━━━━━━━━┅┉✑ 𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛𝚜𝚌𝚘𝚝𝚌𝚑 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 奶油咖啡 $𝟺𝟶✑ 𝙲𝚘𝚗𝚏𝚒𝚝 𝚍𝚞𝚌𝚔 𝚕𝚎𝚐 & 𝚌𝚞𝚌𝚞𝚖𝚋𝚎𝚛 & 𝚠𝚎𝚕𝚜𝚑 𝚘𝚗𝚒𝚘𝚗 & 𝚑𝚘𝚒𝚜𝚒𝚗 𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎 北京填鴨包$𝟼𝟼#💛今次分享嘅係食包飲啡畫風可愛又fusion嘅包販子呢間舖頭嘅甜品都幾出名 但既然有包字就食包啦!✿野食方面 我揀左北京填鴨包 🦆🍔呢個創新又特別嘅選擇令鍾意新野嘅我毫不猶豫揀左首先包體外皮烘過熱脆有咬口 牛油味好香又鬆軟₍₍ (ง ˙؎˙ )ว ⁾⁾鴨肉好豐富 見過有食評話鞋 但我覺得都幾嫩同厚夾埋甜甜嘅海鮮醬 爽口青瓜片食得幾滿足( ̳- ·̫ - ̳ˆ )◞❤不過大蔥嘅存在感相對較低無點食到有少炍可惜食到一半會有啲口乾飲左兩杯水 但整體很不錯唔知大家會唔會好似我一樣食得好狼狽呢(*ノ´³`)ノ✿飲品方面 第一次嘗試奶油咖啡🧈一嚟就聞到好重嘅牛油同咖啡濃香氣拉花༄不得不提拉花同杯具都好靚好賞心悅目♡⃛︎成杯咖啡 係比較易入口 相對地苦味較低口感比較平淡唔會好豐富 但味道十分平衡➰飲完餘韻唔多但有想再飲一啖又一啖嘅衝動\( ˆ ˆ )/✿環境方面 牆
𝐁𝐚𝐨𝐟𝐚𝐧𝐣𝐢 包販子
┉┅━━━━━━━━━━━┅┉
✑ 𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛𝚜𝚌𝚘𝚝𝚌𝚑 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 奶油咖啡 $𝟺𝟶
#💛
今次分享嘅係食包飲啡畫風可愛又fusion嘅包販子
呢間舖頭嘅甜品都幾出名 但既然有包字就食包啦!
✿野食方面 我揀左北京填鴨包 🦆🍔
✿環境方面
牆上有好多畫風可愛嘅人物介紹餐牌
仲掛有唔少有風格嘅裝飾 ( ੭ ᐕ)੭
可能係疫情緣故 枱與枱之間嘅相隔好遠
位置寬敞得嚟好坐得十分舒服(*´▽`*)
注意有75分鐘嘅用餐時間 繁忙時間要注意下啦
𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄
𝔹𝕒𝕠𝕗𝕒𝕟𝕛𝕚 包販子
⌦ 太子通菜街𝟚𝟝𝟜號地舖