2013-06-10
怕星期日最後一天好多人見鴨仔,所以早一天今日食飽飽後去睇鴨仔!原本午餐想去紅館食,點知無開,唯有去左對面食韓國野!2點入到去得一檯客,咁少人幫襯我怕難食,但係天氣太熱啦,朋友已經唔再行,所以照入去食! 冷氣足夠,爽!裝修殘舊,好多塵,仲有幾幅舖哂塵,n年前老闆同藝人既合照!得一個服務員,韓國人,識開少少廣東話,不過我一問有無lunch menu,佢就黑面,我睇緊Menu都好快手無問就收走左,換左一頁lunch menu,叫左野食又好快手無問就收走左……. 叫左2個set lunch,態度真一般!!首先比左碗怪味湯,飲左2啖無飲,之後有6種小食,都ok,唔太差!烤牛肉蛋飯,賣相真係麻麻,好似人地碟頭飯,但係無咩汁,不過唔太差既……紫菜卷有d醃菜蛋絲清清地幾好味!賣單時唔洗加一,合共$100!都幾平喎!
2點入到去得一檯客,咁少人幫襯我怕難食,但係天氣太熱啦,朋友已經唔再行,所以照入去食! 冷氣足夠,爽!裝修殘舊,好多塵,仲有幾幅舖哂塵,n年前老闆同藝人既合照!得一個服務員,韓國人,識開少少廣東話,不過我一問有無lunch menu,佢就黑面,我睇緊Menu都好快手無問就收走左,換左一頁lunch menu,叫左野食又好快手無問就收走左……. 叫左2個set lunch,態度真一般!! 首先比左碗怪味湯,飲左2啖無飲,之後有6種小食,都ok,唔太差! 烤牛肉蛋飯,賣相真係麻麻,好似人地碟頭飯,但係無咩汁,不過唔太差既…… 紫菜卷有d醃菜蛋絲清清地幾好味!賣單時唔洗加一,合共$100!都幾平喎!