2007-10-05 3 views
上星期仲未知道佢地轉左地址, 所以去九江街o個間. 星期三又出去長沙灣附近搵男友, 專登去新店幫襯, 去到見到一大班人等位, 好彩我地兩個人地可以俾到四人檯俾我地, 唔使等, 好野!新店比舊店大得多, 光猛好多, 人手多左, 但係我o係舊店相熟既伙計無做, 真係有d可惜! 新店d檯又係密麻麻, 椅子背椅子, 想然之係有幾多人幫襯!我地叫左豉椒炒硯, 雞蛋焗魚腸, 豆豉爆雞(半隻)同燒乳鴿. 豉椒炒現- 大大碟, d硯又大粒, 正!雞蛋焗魚腸- 唔, 魚腸略為鯹左小小, 落左胡椒粉都係鯹鯹地, 不過上面既雞蛋就焗得好好味!豆豉爆雞(半隻) - 今次無上次食咁惹味, 仲細碟左, 應該係無半隻雞既份量, 但係都ok!燒乳鴿- 即叫即炸, 皮脆肉甜, 正!食物質量同以前一樣咁好, 但係地方大左, 太多人啦, 好嘈o羅! 但係唔緊要, 最緊要食物好食!我地仲叫左四支啤酒, 埋單二百六十幾!
上星期仲未知道佢地轉左地址, 所以去九江街o個間.

豉椒炒現- 大大碟, d硯又大粒, 正!
燒乳鴿- 即叫即炸, 皮脆肉甜, 正!

我地仲叫左四支啤酒, 埋單二百六十幾!