2019-03-11 7886 views
之前經網上知道依間燒賣同和牛牛丸好好食,一直心郁郁,之後上網order左佢嘅燒賣,潮汕牛筋丸,同埋佢嘅醬醃魚籽帶子裙邊呢三樣嘢。之前以為直接上去攞貨就可以啦,點知上到去同我講話會打電話確認咗之後先有貨攞,所以我等左差唔多三日,先再次上去攞。攞左之後唔使一兩日,就即刻煮咗燒賣嚟食,佢啲燒賣係包左辣椒油同豉油,燒賣好大包,計落仲好抵添,$35就有一大袋,起碼有30粒,食過之後水準中上,唔會粉,跟住我開埋帶子邊嚟食,佢有少少辣,送飯一流,價格合理,不過最好食嘅都係牛筋丸,煮完之後食落口肉汁別晒出嚟,好少係街度食得到,價格亦都唔算特別貴,間唔中買來食過吓癮一流
TakeAway
  • 牛筋丸,燒賣